dijous, 20 d’octubre del 2016

3. DISSENY I CREACIÓ DE MATERIALS EDUCATIUS AMB BASE TECNOLÒGICA

Hola família!

La setmana passada vam veure nous recursos per treballar el material educatiu a l’aula mitjançant un altre cop les noves tecnologies, alguns eren coneguts per a nosaltres però d’altres els desconeixíem. Vam veure diferents mètodes com eren els codis QR, activitats a través de la pissarra digital, la realitat augmentada, jocs educatius, entre d’altres.


Nosaltres ens va tocar aprofundir sobre els codis QR, on vam buscar activitats en les que treballaríem a l’aula amb els infants. Els codis QR, són un tipus de codis de barra bidimensionals, on la informació està codificada dins d’un quadrat el qual, permetent l’emmagatzematge d’una gran quantitat d’informació. És una manera fàcil i senzilla d’interactuar amb un dispositiu mòbil i permet realitzar accions automàticament. En una classe, els podem utilitzar per preparar diferents activitats pels alumnes, com podria ser una gimcana, jocs per promoure l’aprenentatge de la llengua anglesa i més activitats lúdiques que poden ser útils i motivadores. Aquí us deixem dos de les activitats les quals vam trobar mentre ens informàvem sobre els codis QR:


(Aquesta consistia en que l’infant enregistrava la seva veu amb una tableton descrivia l’animal. Hi havia les rondalles penjades a l’aula juntament amb el codi QR, posteriorment, l’escanejava i podia escoltar la seva veu amb el animal que li corresponia.)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada